Badrumsrenovering

  • Home
  • Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vare sig det handlar om en liten ändring eller en totalrenovering
i ditt badrum så har du kommit rätt!

Att renovera badrum i Stockholm

Badrummet är under konstant påverkan av fukt. Det är mycket viktigt att renovering av ett badrum görs med yrkeskunskap, enligt regler och rekommendationer samt att arbetet utförs noggrant och ansvarsfullt. Slarv kan vara direkt livshotande när vatten och elektriska installationer ska samsas på samma ställe. Så välj din hantverkare med omsorg, vi slarvar inte.

Här hittar du oss på Byggkeramikrådets hemsida.

 

arstadal
Tumba1

Hur går det till

1. Kontakta oss med din förfråga. Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att boka in ett kort och kostnadsfritt platsbesök för att titta på projektet.

2. Vi gör platsbesök för att gå igenom alla detaljer om planerad renovering. Ni får samtidigt tillfälle att träffa den som ska leda och svara på alla funderingar kring uppdraget.

3. Efter platsbesök för genomgång skickar vi ett prisförslag. Om kunden accepterar priset så går vi vidare med en detaljerad offert med våra beräkningar, hur lång tid arbetet tar, preliminär startdatum för arbetet, vilka material som ska användas och många andra detaljer kring uppdraget.

4. När kunden godkänner offerten så fastställer vi startdatum för renoveringen. Under hela processen kommer ni att ha rätt vägledning och rätt person som samordnar de olika arbetsmomenten så att arbetet flyter på effektivt och korrekt.

5. När arbetet är klart så görs en egenkontroll där vi tillsammans med er går igenom vad som är gjort. Ni får också dokumentationen på det utförda arbete.

Tumba3 1
124362
Djursholm1

Badrum från början till färdigställt.

Vare sig det handlar om en liten ändring eller en totalrenovering i ditt badrum så har du kommit rätt!

Vi strävar alltid efter att få våra kunder att känna sig trygga när de anlitar oss och vara nöjda med det utförda arbete.