fbpx

Badrumsrenovering

  • Home
  • Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Badrummet är under konstant påverkan av fukt. Det är mycket viktigt att renovering av ett badrum görs professionellt

Att renovera badrum i Stockholm

Badrummet är under konstant påverkan av fukt. Det är mycket viktigt att renovering av ett badrum görs med yrkeskunskap, enligt regler och rekommendationer samt att arbetet utförs noggrant och ansvarsfullt. Slarv kan vara direkt livshotande när vatten och elektriska installationer ska samsas på samma ställe. Så välj din hantverkare med omsorg, vi slarvar inte.

Här hittar du oss på Byggkeramikrådets hemsida.

Varför du måste renovera ditt badrum 

Hur ofta bör man renovera sitt badrum? Allt beror på hus pass slitet det är och i vilka material. Och likt mycket annat, slits det på. När det väl börjar slitas och inte underhålls är det risk för större skador av fukt.

Till skillnad från annan renovering kan badrum vara lite kostsammare, med det är på grund av att material som används för renovering måste vara slitstark och motstå fukt för att minimera risken att du ska renovera ofta.

När du väl bestämt dig för badrumsrenovering

Du måste alltid välja rätt hantverkare som har certifikat från Byggkeramikrådet för våtutrymmensbyggen. Det innebär alltså att de är godkända för att arbeta med våtrum.

Hos Hansför AB har vi certifikatet och badrumsrenovering är en av våra expertiser.

Hur det går till med badrumsrenovering 

  1. Inled kommunikationen med oss genom att skicka in din förfrågan. Inom loppet av 24 timmar kommer vi att återkoppla för att boka in ett kort och kostnadsfritt platsbesök, där vi noga granskar ditt projekt.
  2. Vid platsbesöket, kommer vi att gå igenom samtliga detaljer angående din planerade renovering. Detta är också en utmärkt möjlighet för dig att träffa vår projektledare, som kommer att vara din primära kontaktperson och besvara alla frågor du eventuellt har angående uppdraget.
  3. Efter det noggranna platsbesöket, kommer vi att sända ett fördelaktigt prisförslag. Vid godkännande av detta prisförslag, kommer vi att gå vidare med en detaljerad offert som inkluderar våra beräkningar, uppskattad tidsram för projektet, preliminärt startdatum, val av material samt en omfattande beskrivning av uppdraget.
  4. När du har accepterat vår offert, kommer vi att fastställa ett exakt startdatum för renoveringen. Under hela processen kommer du att ha en dedikerad projektledare som samordnar de olika arbetsmomenten, vilket säkerställer att arbetet utförs smidigt och enligt högsta standard.
  5. Efter att arbetet har slutförts, genomför vi en noggrann egenkontroll tillsammans med dig, där vi går igenom allt som har utförts. Du kommer också att erhålla dokumentation angående det utförda arbetet för ditt framtida bruk.

Se länk för referenser där vi utfört badrumsrenoveringar hos våra kunder.