Badrumsrenovering

Renovera badrum i Stockholm

Badrumsrenovering är vår specialitet. Du får ett snyggt badrum som du kan njuta av i många år. Ett perfekt resultat till ett bra pris. Här hittar du oss hos Byggkeramikrådet.

När man jobbar med badrum måste resultatet vara perfekt. Lite läckage är inget alternativ, antingen läcker det eller så är det tätt. Vi är mycket krävande när vi rekryterar vår personal och kontrollerar kontinuerligt så att alla moment är gjorda på rätt sätt. Vi kan också hjälpa våra kunder med  bra material, ännu ett sätt att få en hög kvalitet på slutresultatet.

Badrummet är under konstant påverkan av fukt. Det är mycket viktigt att en renovering av ett badrum görs med yrkeskunskap, enligt regler och rekommendationer samt att arbetet utförs noggrant och ansvarsfullt. Slarv kan vara direkt livshotande när vatten och elektriska installationer ska samsas på samma ställe. Så välj din hantverkare med omsorg, vi slarvar aldrig.

 

Hur går det till:

1- Fyll i formuläret här på vår hemsida med din förfråga. Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att boka in ett kort och kostnadsfritt platsbesök för att titta på projektet.

2- Vi tar mått på badrummet och går igenom alla detaljer om planerad renovering. Ni får samtidigt tillfälle att träffa en arbetsledare som kan svara på alla funderingar om vilka vi är och hur vi jobbar som företag.

3- Senast 3 dagar efter vårt besök skickar vi en detaljerad offert med våra beräkningar, hur lång tid arbetet tar samt vilka material som ska användas. Kontaktuppgifter till våra referenser kan skickas om så önskas. I den bifogas även våra behörigheter och certifieringar. Priset kan komma att ändras något när ni väljer material eller om något mer än normalt behöver åtgärdas.

4- När ni godkänner vår offert så bokar vi in ett möte för att skriva kontrakt samt fastställa alla sista detaljer innan badrumsrenoveringen börjar. Arbetet brukar ta mellan 2-3 veckor och under hela processen kommer ni att ha en arbetsledare som kontaktperson. Han har ansvar för målaren, plattsättaren, VVS-installatören och elektrikern. Arbetsledaren samordnar de olika arbetsmomenten så att arbetet flyter på effektivt. Vi foto dokumenterar alla moment. All vår personal är certifierade yrkesmän.

5 – När arbetet är klart så görs en egenkontroll där vi tillsammans med er går igenom vad som gjorts. Ni får en mapp med vår dokumentation av hur alla moment utförts och av vem. Ni får också vårt kvalitetsdokument som är er garanti på arbetet. Tätskiktet har garanti i tio år.

Här kan du läsa checklistan för badrumsrenovering från byggkeramikrådet.

 

                   

Hansför AB har för din säkerhet en ansvarsförsäkring hos Gjensidige försäkring som täcker 

10 000 000 kronor.

 

Våtrumsbehörighet

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar.

Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.