Referenser

Senaste uppdrag 

I came to this company almost coincidently. After the first meeting with Fidel, I easily trusted him.Then I figured out my got feeling was right! They worked on my flat for a month and renovated bathroom, walls, floors. What I can say about them is a simple word: they are just great. period. Fidel and his wife are so friendly, kind, and helpful. Their team is totally professional and dedicated. In my opinion what they charge for their work is quite reasonable and inline with the market. I will definitely get back to them later for renovating the kitchen in my flat. Highly recommended! Reza Gholami. Solna
 
Ombyggnad av garage, altanrenovering och ny trappa

"Vi är mycket nöjda med Hansförs arbete vid renovering och ombyggnad inomhus och utomhus! De har gjort ett mycket fint jobb med stor noggrannhet, varit i tid, kommit med idéer och förslag till lösningar när vi själva inte riktigt vetat hur vi vill ha det och varit mycket flexibla. Riktiga proffs! "  Marie J. Täby  

Köksrenovering i Sköndal

"Duktiga, trevliga och kunniga killar som har gjort mitt gamla kök till ett modernt och mycket fint kök. Stor tack Hansför AB. Jag kommer säkert att anlita dem i framtiden". Khadija M.

Målning 70 kvm i Liljeholmen

Skulle varmt rekommendera Hansför. Trevliga, proffsiga och snabba i kommunikationen. Är mycket nöjd med slutresultatet av den målningen dem gjorde hos mig". Asabea B.

Mindre byggnations uppdrag i Stockholm

" Mycket professionella och duktiga hantverkare med kunden i fokus. Utförde renoveringen galant, samt gjorde vissa småtjänster utan att ta extra betalt". Alexandra CH.

Badrumsrenovering i Huddinge

" Hansför Badrumsrenovering AB har utfört helrenovering av vårt badrum. Renoveringen har utförts enligt vår belåtenhet och till ett rimligt pris. Vi är mycket nöjda med hur arbetet utförts, och med ett gott slutresultat. Hantverkarna var mycket trevliga, duktiga och var lätta att ha en dialog med. Vi kan rekommendera Hansför Badrumsrenovering AB till denna typ av jobb ". Erik D.

Målningsarbete + golvslipning 60 kvm i Farsta

"Jätte trevliga, hjälpsamma och professionella. Vill man ha en bra jobb gjort, anlitar man dem. Och bra priser dessutom".- Marius G.

 

Renovering av ca 110 kvm i Fridhemsplan

"Hansför AB är ett företag som arbetar målinriktat och ärligt. De är erfarna, yrkesskickliga och noggranna. De har också visat på tidsmedvetenhet och varit ansvarsfulla utifrån vår förenings stadgar om regler i samband med renoveringen. Samarbetet har varit lösningsfokuserat och positivt. De har varit lyhörda för våra målbilder och önskemål samt varit måna om att producera ett bra resultat med hög kvalitet. Snickerierarbeten och målning är genomarbetade och har en snygg finish. Parkett från 30-talet har lagats och slipats med högklassigt resultat. Vi är mycket nöjda och kan varmt och uppriktig rekommendera Hansför AB". - Maria E.

 

Badrumsrenovering i Hägersten

"Hansför får de bästa referenser och jag tvekar inte att anlita de fler gånger! Bästa service och vänlighet. Är otroligt nöjd med badrumsrenoveringen". -Lilja N.

 

Läggning av golv ca 35m2 i Haninge

"Jag tog in många offerter men valde Hansför AB för deras tydliga offert och goda referenser, Hansför AB fixade nya golv till mig i Vardagsrum och hallar. De dök upp på bestämd dag och utförde arbetet professionellt på 3 dagar som det var sagt. Bra service och trevlig personal". - Erik H.

 

Helrenovering av lägenhet i Skogås

"Jag valde Hansför AB för deras goda referenser. Hansför AB totalrenoverade vår lägenhet och gjorde ett fantastiskt jobb. Vi är supernöjda, resultatett blev precis som vi förväntade oss. Det som var allra bäst med Hansför AB var att de arbetade professionellt och med hållbara resultat. Kvalité hela vägen. Tack Hansför AB". - Sepideh K. 

 

Målningsarbete i villa i Tumba

"Hansför = kvalité, bra finish, ingen huvudvärk, flexibilitet och framförallt trevliga människor. Vi är super nöjda med uppfräschningen av vårt nya hem. Ärliga människor som är otroligt serviceinriktade!" - Fadi & Dunia T.